Home

Banner Bazuin & Partners

Banner Stills

Banner Insinger de Beaufort BNP Paribas Wealth Management

print deze paginaBuffet


Manager Buffet
Commissaris Senioren                        Schema bardienst komend weekend
Yvonne van Gennep
Chistiaan Potjer
 
   
Coördinatoor Dagcommissarissen
Buffetbeheerders
Cricket en Voetbal
Ruud Pronk
Ali Staal
Rien van den Bergh
 

 
Openingstijden
De openingstijden van het clubhuis zijn:

maandag
gesloten (in overleg open)
dinsdag
20:00 – 24:00 uur
woensdag
13:00 – 23:00 uur
donderdag
17:00 – 24:00 uur
vrijdag
17:00 – 21:00 uur in het voetbalseizoen
16:00 – 21:00 uur in het cricketseizoen
zaterdag
08:00 – 22:00 uur in het voetbalseizoen
09:00 – 23:00 uur in het cricketseizoen
zondag
08:30 – 22:00 uur in het voetbalseizoen
09:30 – 23:00 uur in het cricketseizoen


Alcoholbeleid en rookbeleid op de Koninklijke H.C. & V.V.
Het Hoofdbestuur heeft besloten om met onmiddellijke ingang de verkoop van alcoholhoudende dranken op zaterdag tot 15.00 uur te verbieden. Dat geldt niet alleen voor spelers, maar ook voor toeschouwers en andere belangstellenden. Het Hoofdbestuur volgt daarmee de adviezen die door diverse instanties zijn gegeven over jeugd, sport en alcohol. Ook gelden vanzelfsprekend de landelijke richtlijnen over het gebruik van alcohol. Dat betekent dat de minimumleeftijd 16 jaar is. De mensen achter het buffet hebben het recht om bij twijfel een identiteitsbewijs te vragen. Algemeen is besloten dat de jeugd pas vanaf de A alcohol mag gebruiken op de vereniging. Sinds 1 januari 2008 geldt er een rookverbod in het clubhuis, op het terras mag wel gerookt worden. Bij alle wedstrijden mogen buiten het clubgebouw noch dranken worden verkocht, noch worden meegenomen, met uitzondering van non-alcoholische dranken, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers. Indien de club van de desbetreffende gemeente een vergunning heeft voor een aan de kantine grenzend, afgebakend terras, mogen op dit terras alcoholische dranken worden geschonken/genuttigd, mits deze ook zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers. Voor meer info klik hier.
 
Buffetdiensten
In de buffetschema's staan welke ouders er per week worden opgeroepen. De ouders worden vriendelijk doch dringend verzocht hun dienst te draaien. Zelf ruilen of zelf vervanging regelen is uiteraard mogelijk. Dit dient echter wel aan Yvonne van Gennep 06-12877996 doorgegeven te worden. Nu wij de beschikking hebben over kunstgrasvelden gaan de wedstrijden altijd door! Zelfs bij algehele afgelasting. Dan worden er namelijk onderlinge wedstrijden gespeeld. Buffetdiensten gaan om deze reden dus ook altijd door. Alle schema's zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.
Indien u buffetdienst heeft is het vanwege de algehele veiligheid en de horecawet niet toegestaan een kind mee te nemen achter de bar. Wij rekenen op uw medewerking!

 
Daghap
Iedere week is er een andere daghap in het clubhuis verkrijgbaar voor de vaste prijs van € 5,-.
    
Kinderpartijtje
Het is mogelijk om op woensdag vanaf 13:00 uur op HVV met een groep kinderen te eten. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een lekker kindermenu met patat, kroket/worst/kipnuggets en appelmoes. Reserveren is noodzakelijk en kan via buffet@konhcvv.nl.
   
Tot ziens achter of voor het buffet! 
 
Manager buffet
Yvonne van Gennep
 

AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon