Home  > Business Club  > Leden Business Club

print deze paginaBusiness Club “De Groote Haagsche”


De Koninklijke HC & VV is een begrip dat zich uitstrekt tot ver buiten de grenzen van Den Haag. De vereniging begon haar activiteiten als cricketclub in 1878. Vijf jaar later werd er voor het eerst gevoetbald, toen nog met het Malieveld als speelterrein. HVV en HCC stonden aan de basis van de oprichting van de Nederlandse cricket- en voetbalbond. In de beginjaren van de twintigste eeuw beleefde de vereniging haar glorietijd. De voetballers van HVV stonden door de acht (van de in totaal tien) behaalde landskampioenschappen bekend als “De Leeuw van Wassenaar”. Ook HCC was in die jaren oppermachtig. Het landskampioenschap belandde bijna jaarlijks op De Diepput, het veld dat sinds 1898 de thuishaven is. Met ontzag spraken de tegenstanders over “De Groote Haagsche”.


 
De Koninklijke HC & VV koestert haar verleden. De voetbaltenues zijn al tijden ongewijzigd geel-zwart, het clubhuis en de kleedkamers stralen traditie uit. Waar HVV’s voormalige rivalen Ajax, Feyenoord en Sparta in 1954 kozen voor het profavontuur, zijn HVV en HCC de amateurstatus altijd trouw gebleven. 
Maar ambities heeft de Koninklijke HC & VV wel degelijk. Om die ambities in prestaties om te zetten is de stichting “De Groote Haagsche” opgericht, een Business Club met klasse, allure en gezelligheid. De bijdragen van de Business Club hebben tot doel de sportieve extra’s van de afdelingen mogelijk te maken. Zoals een voorbereidingstour voor de voetbal- en cricketselectie of bijdrage voor een lichtinstallatie rondom het tweede voetbalveld. De invulling van de bijdrage aan de topsporters van de club ligt bij de afdelingsbesturen, die waken over het behoud van de eigen identiteit. Daarnaast worden in ruil voor de bijdrage van de ondernemers diverse activiteiten georganiseerd. Ongeveer een kwart van de gelden wordt besteed aan uitjes, borrels en bezoeken aan (voetbal)wedstrijden en andere business- of netwerkclubs. De Business Club “De Groote Haagsche” biedt ondernemers daarmee een uitstekende kans om het netwerk binnen en buiten de club te verbreden. 
Alle ondernemers die de vereniging een warm hart toedragen, worden daarom uitgenodigd lid te worden van de Business Club of gebruik te maken van een van de sponsormogelijkheden die de Koninklijke HC&VV biedt.
 
Het bestuur van de Business Club,
 
Marc Sassen &
Philip Nijgh & Peter Burger
& Robbert-Jan Brugman


print deze paginaSelecteer een van de leden:

Adviesbureau Nijgh B.V.>>
Bank Insinger de Beaufort N.V.>>
Bazuin en Partners>>
Burger van Leeuwen Garantiemakelaars>>
DBN Groep B.V.>>
De Reclamewinkel>>
Grabowsky B.V. >>
Hans Karel Architecten>>
I.V.N. Inter Vastgoed Nederland>>
Joost van Vliet makelaars o.g. >>
Kokelenberg en Ouwehand Vastgoed Adviseurs >>
Koninklijke De Swart>>
Körver & Sanchez advocaten>>
Linnaeus Apotheek>>
Mandema en Partners>>
Mansholt b.v.>>
Marianne Lips Residential Housing>>
Masman Bosman >>
Medivista>>
Meeus>>
Pauw Sanders Zeilstra Van Spaendonck>>
Phizur>>
Principal Holding B.V.>>
Profile Project>>
Real Estate Partners>>
Screenhouse>>
Shell>>
Tennispark Hanenburg >>
TIMBOOST BVBA>>
Trijzelaar & Van Gelderen>>
Upton Park/ELF Voetbal>>
Vareca Kantoorsystemen BV >>
Wessel Tideman & Sassen>>
West-Holland Wijnimport bv>>
Willemspark Fiscaal Advies>>
Winkelman en van Hessen>>
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon