Home  > Tennis  > Senioren

print deze paginaSenioren HTV 2010EVENEMENTEN SENIOREN + TEAMINDELING
 

Pre Competitietraining

Na het overweldigende succes van vorig jaar heeft HTV besloten om in samenwerking met Jan de Rook Tennisschool de pre-competitietrainingen aan te bieden aan de competitieteams. Je kunt jouw team weer inschrijven voor 1 of meerdere trainingen. Deze trainingen zullen worden gegeven in de tennishal bij het Paviljoen.

Het is mogelijk een aantal trainingen te volgen waarbij de essentie ligt op een aantal technische aanpassingen (geen grote ingrepen gezien de korte periode voor aanvang van de competitie) en daarnaast veel nadruk op conditioneel en tactisch vlak.

Trainingsdata:
6 februari 2010 - 13 februari 2010 –  20 februari 2010 – 27 februari 2010 –  6 maart 2010 - 13 maart 2010 – 20 maart 2010 – 27 maart 2010

Trainingstijden (indoor):
zaterdagmiddag  12.00-13.00 uur, 13.00-14.00 uur, 14.00-15.00 uur, 15.00-16.00 uur, 16.00-17.00 uur

Aantal spelers per uur:
maximaal 4 spelers per baan

Kosten:
€ 40.- per team per training te voldoen direct voor of na de training aan de tennistrainer.

Openingsdubbeltoernooi

Op zaterdag 27 maart is het openingsdubbeltoernooi gepland. Alle seniorleden zijn van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen. Graag aanmelden vanaf 13.30 uur. De wedstrijden vangen aan om 14.00 uur.

Competitieborrel

Inmiddels traditie zal aansluitend aan het openingstoernooi de aftrap gegeven worden van de competitie. Deze begint om 17.00 uur. Tijdens deze borrel zullen zaken als wedstrijdformulieren en ballen worden uitgedeeld aan de teamcaptains. Als door weersomstandigheden het openingstoernooi niet door kan gaan, zal de competitieborrel wel plaatsvinden!

Teamindeling

Klik links in dit deel van de website op de naam van het team voor meer informatie.

ALV Maandag 29 maart, aanvang 19.30 uur

De Algemene Leden Vergadering van Kon. H.C. & V.V. wordt dit jaar gehouden op maandagavond 29 maart in het clubhuis. Het HTV Bestuur nodigt alle leden uit hieraan deel te nemen. Voor de toekomst van de afdeling HTV is het van belang de wensen en mogelijkheden met de leden af te stemmen. Daarom het dringende verzoek: KOM ALLEMAAL!

Competitie van 3 april tot eind mei 2010

De senioren competitie start 3 april en zal doorgaan tot eind mei. Met name op zaterdag zullen de banen nauwelijks beschikbaar zijn voor de recreanten. Het bestuur verzoekt een ieder hiermee rekening te houden. Alle leden en andere aanhang zijn van harte uitgenodigd de competitiespelers te komen aanmoedigen. Elders op de website staat de planning welk team wanneer speelt en wie uit of thuis spelen. Of klik hier om dit direct te bekijken.

HTV Clubavond

Al vele jaren kent HTV een actieve clubavond. Ervaren en minder ervaren spelers melden zich op de daarvoor gereserveerde banen. Door middel van racket trekken of gewoon met doordraaien wordt er gespeeld. De clubavond begint ongeveer 18.00 uur en gaat meestal door tot schemering of tot de maag roept. Voor wie wil gaat dan met de clubavond deelnemers gezamenlijk aan tafel. Top gezellig!

Senior Clubkampioenschappen

De senior clubkampioenschappen vinden plaats in de periode van 14 tot en met 26 juni 2010. Ingeschreven kan worden voor heren enkelspel, dames enkelspel, heren dubbelspel, dames dubbelspel en mix dubbelspel. Er mogen maximaal 3 verhinderdata worden opgegeven als de deelname aan meer dan één onderdeel is. Deelnemers mogen niet verhinderd zijn op de finaledag. Na de gespeelde finales vindt de prijsuitreiking plaats en zullen de clubkampioenschappen met een diner of BBQ worden afgesloten.

HTV WK Borrel Nederland - Kameroen

En dat tennissers naast hun ontmoeting rondom het gravel ook andere sporten willen delen, zal wederom deze avond blijken. Ook bij voorgaande WK’s en EK’s was het super gezellig om met elkaar naar de prestaties van het Nederlandse voetbal te kijken. Oranje boven alles! In het Paviljoen hangen twee grote schermen zodat iedereen de wedstrijden goed kan volgen. Toch kan het geen kwaad om iets eerder te komen om die betere plaats vast in te nemen.

Tot slot

Voor bespeelbaarheid van de banen kan altijd gebeld worden met het Paviljoen. Let ook op de activiteiten van de jeugd. Tijdens de jeugdclubkampioenschappen bijvoorbeeld kan het zijn dat de wedstrijden uitlopen en dat daardoor de senioren niet direct op de banen terecht kunnen. De jeugd heeft meerder activiteiten waar de senioren in principe geen hinder van ondervinden, maar raadpleeg de jeugdwebsite om zeker te zijn dat de banen beschikbaar zijn.

Het HTV bestuur wenst u een bijzonder prettig en sportief tennisseizoen toe met hopelijk veel mooi weer en vele uurtjes op het prachtige terras.

 

 
 
 

 

 
 
 Programma senioren HTV

27 maart 2010
HTV Openingstoernooi
Dubbelspel
Aanvang: 14.00 uur

27 maart 2010
Competitieborrel
Aanvang: 17.00 uur

29 maart 2010
Algemene LedenVergadering
Kon. H.C. & V.V.
Aanvang: 19.30 uur (clubhuis)

14 t/m 26 juni 2010
Senior Clubkampioenschappen

24 juni 2010
HTV WK borrel
Nederland - Kameroen
Aanvang: 20.00 uur

Teams:

HTV 1 dames donderdag>>
HTV 1 dames zaterdag>>
HTV 1 dames zondag>>
HTV 1 gemend zaterdag>>
HTV 1 heren zaterdag>>
HTV 10 heren zaterdag>>
HTV 2 dames zaterdag>>
HTV 2 heren zaterdag>>
HTV 3 dames zaterdag>>
HTV 3 heren zaterdag>>
HTV 4 heren zaterdag>>
HTV 5 heren zaterdag>>
HTV 6 heren zaterdag>>
HTV 7 heren zaterdag>>
HTV 8 heren zaterdag>>
HTV 9 heren zaterdag>>
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon