Home  > Squash  > De evenementencommissie

print deze paginaDe evenementencommissie HSRC de Diepput


   

De evenementencommissie van HSRC De Diepput heeft als doelstelling het clubgevoel onder de squashleden te vergroten. Dit doet zij door jaarlijks een aantal activiteiten te organiseren waarbij gezelligheid voorop staat. De ‘traditionele’ activiteiten zijn de volgende:

Wake-up toernooi
Dit toernooi vindt plaats in september voor het begin van de competitie en is bedoeld om de squashers uit hun zomerslaap te halen. Op deze dag wordt er niet alleen gespeeld, maar zijn er ook extra activiteiten, zoals de captainsbriefing, een scheidsrechterscursus en de seizoensopeningsborrel.

Kerstdiner
Dit culinaire hoogtepunt van het jaar vindt plaats op de maandag voor kerst. Voorafgegaan door een borrel bieden we een exquise diner in goed gezelschap aan voor een schappelijk prijsje!

Fons Pasteur toernooi
Het Fons Pasteur toernooi is een dubbeltoernooi. Aangezien dit zich afspeelt op oudejaarsdag voorzien oliebollen en champagne de deelnemers van de nodige energie.

Clubkampioenschappen
Meedoen is voor de iedereen een must en voor de meesten onder ons ook belangrijker dan winnen. Sinds 2006 wordt vanwege het grote aantal deelnemers de kwalificatie voor het clubkampioenschap gespeeld op de avonden van de week voor de finalezaterdag. Ook dit evenement wordt afgesloten met (je raadt het al) een borrel.

Beachbaltoernooi
Vorig jaar is dit toernooi geïntroduceerd en met groot succes! De poster met foto’s van de sportieve middag en gezellige avond in de club geeft een goed beeld van de dag. Hoe goed je ook in squash bent, op het strand in weer en wind, kunnen de rollen opeens omgekeerd zijn! Een leuke combinatie van gezelligheid, sportiviteit en een barbeque!

Op dit  moment bestaat de evenementencommissie uit Cor Mouw, Jurg Schep, Mira-Belle Meyer en Piet Fischer. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van de commissie, eens een keer mee te helpen bij een evenement of heb je misschien leuke ideeën voor nieuwe evenementen, laat het ons dan weten! Vertel het ons op de club of mail naar squashevenementen@konhcvv.nlMeevers Sport

PIMS KEUKENS

Punt van de Weerdt
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon