Home  > Squash  > De vereniging

print deze paginaDe vereniging HSRC de Diepput


HSRC de Diepput bestaat sinds 1 januari 2005 en is ontstaan door een fusie van de Haagsche Squash Rackets Club “HSRC” (1939) en de Haagsche Squash Vereniging “De Diepput” (1978), de squash afdeling van de Koninklijke Haagse Cricket en Voetbal Vereniging. HSRC de Diepput is een afdeling van de omni-vereniging Koninklijke Haagse Cricket & Voetbal Vereniging metafdelingen voetbal, cricket, squash en tennis.

HSRC de Diepput heeft momenteel circa 250 leden. Alle leden van HSRC de Diepput zijn automatisch lid van de Squash Bond Nederland

Accommodatie

De squashaccommodatie bestaat uit vijf banen en kleedkamers met douches en toiletten. De banen zijn het hele jaar door dagelijks toegankelijk van 07.00 uur tot 23.00 uur. De leden van HSRC de Diepput hebben directe toegang tot het clubhuis van de omni-vereniging (van woensdag tot en met zondag geopend) en tot het restaurant en de bar van het naburige tennispark WW dat zeven dagen per week is geopend. 

Activiteiten

HSRC de Diepput neemt met een aantal herenteams en damesteams deel aan de competitie die wordt georganiseerd door de SBN. Gedurende het seizoen organiseert de evenementencommissie diverse evenementen, zoals de club kampioenschappen, een kerstdiner, een ‘open’ toernooi, een dubbeltoernooi en de onderlinge boxcompetitie.

Training en squashlessen

Voor alle leden bestaat de mogelijkheid om (tegen vergoeding) individuele squashlessen te nemen bij de clubtrainer. De trainer coacht ook de spelers van de competitieteams.

Trainer: Carl Koenig 06-443 98 997

Jeugdsquash

HSRC de Diepput heeft een enthousiaste groep jeugdige squashers in de leeftijd tot 18 jaar. Het merendeel van de jeugdleden van de afdeling zijn ook voetbal-, cricket- of tennislid bij de vereniging via een gecombineerd lidmaatschap. Er is een wekelijkse training voor jeugdleden en afhankelijk van de belangstelling worden ook andere activiteiten georganiseerd.

Koninklijke Haagse Cricket & Voetbal Vereniging

De leden van HSRC de Diepput zijn lid van een vereniging met meer dan 1.500 leden en met een roemrijk verleden. De cricketafdeling (HCC) werd opgericht in 1878, de voetbalafdeling (HVV) in 1883 en de tennisafdeling (HTV) in 1975. Er worden aantrekkelijke kortingen geboden bij gecombineerde lidmaatschappen.

 HAAGS STUDIEPUNT

PIMS KEUKENS

Vrolijk
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon