Home  > Tennis  > Evenementen

print deze paginaEvenementen


EVENEMENTEN JEUGD + EVENEMENTEN SENIOREN

Paaseitjestoernooi HTV-jeugd 2010 was wederom een succes!

Wat waren de weergoden ons goed gezind op afgelopen Goede Vrijdag; er waaide een koude straffe wind, maar de zon was ruimschoots aanwezig. Van 9.30 tot 15.00 uur gingen weer 60 jeugdleden van onze vereniging de baan op om de eerste wedstrijd van dit seizoen te beginnen. Lees verder...
Tennislessen

Ook dit jaar zullen de tennislessen gegeven worden door Tennisschool Jan de Rook. Inschrijving via internet: www.tennisschooljanderook.nl. Let op: juniortraining bij de tennisschool is alleen mogelijk als je lid bent van HTV. (introductielidmaatschap HTV voor jeugd van 6 tot en met 13 jaar, als je nog geen lid bent van KONHCVV. € 55,- Inschrijfformulier downloaden op www.konhcvv.nl, vermeld duidelijk:introductielidmaatschap+handtekening+pasfoto in brievenbus bij KonHCVV. Introductielidmaatschap gaat automatisch over in gewoon lidmaatschap 2011, indien voor 1 november 2010 niet wordt opgezegd!).

De organisatie en groepsindeling van de lessen is in handen van Tennisschool Jan de Rook. De indeling van de tennislessen kunt u als ouders deels zelf bepalen, door 6/8 kinderen voor een bepaalde dag en tijdstip bij de tennisschool op te geven. De lessen gaan (bijna) altijd door. Bij regen vindt de les in de tennishal plaats.

Van competitiespelers wordt verwacht dat ze voorjaarstennislessen volgen bij de tennisschool, bij voorkeur met je eigen team. Mocht uw kind niet in staat zijn aan deze lessen deel te nemen, dan willen we dat graag horen. Middelbare scholieren bij Carine Nabuurs: 3262562. Basisscholieren bij Annemarike Rademaker: 3262001

Pinkstertoernooi voor Middelbare Scholieren

MAANDAG 24 MEI  vanaf 11.00 uur tot circa 15.00 uur met brunch!

Introducés van buiten HTV zijn welkom. Elk HTV-lid mag één introducé inschrijven.
Kosten voor het toernooi inclusief brunch = € 5,- p.p.
Inschrijven kan vóór zaterdag 22 mei via htv.jeugd@gmail.com of op de intekenlijst bij het clubhuis. Vermeld je naam en e-mailadres + evt. de naam van jouw introducé.

VOL = VOL  (max. 28 deelnemers)

Tot 24 mei en we rekenen op een lekker zonnetje!

De toernooiorganisatie,

Rianne, Auke, Job en Loni
(bereikbaar via htv.jeugd@gmail.com)

ZomerTenniskamp HTV

Ook dit jaar weer op HTV een Tenniskamp. Schrijf alvast in je agenda: maandag 9 t/m donderdag 12 augustus, voor HTV-leden van 8 tot en met 13 jaar. Georganiseerd en geleid door de trainers van de tennisschool. Meer informatie hierover ontvang je in mei en t.z.t. op de website.

Jeugdclubkampioenschappen

Van maandag 7 tot en met zondag 20 juni zijn de jeugdclubkampioenschappen, voor spelers vanaf 9 jaar. Competitiespelers zijn verplicht om mee te doen met de clubkampioenschappen. De finales worden zondag 20 juni gespeeld. Tevens worden zondag 20 juni de miniclubkampioenschappen voor deelnemers tot en met 8 jaar gespeeld. T.z.t. ontvang je een inschrijfformulier.

HTV-Jeugdcommissie

De jeugdcommissie zal er weer alles aan doen om het komende tennisseizoen voor ieder van jullie een succes te maken. Iedereen die de jeugdcommissie wil helpen met de organisatie van activiteiten is van harte welkom en kan zich aanmelden bij Carine Nabuurs, tel. 3262562.

Met sportieve groet, de HTV-jeugdcommissie: contact: htv.jeugd@gmail.com

EVENEMENTEN SENIOREN
 

Competitie van 3 april tot eind mei 2010

De senioren competitie start 3 april en zal doorgaan tot eind mei. Met name op zaterdag zullen de banen nauwelijks beschikbaar zijn voor de recreanten. Het bestuur verzoekt een ieder hiermee rekening te houden. Alle leden en andere aanhang zijn van harte uitgenodigd de competitiespelers te komen aanmoedigen. Elders op de website staat de planning welk team wanneer speelt en wie uit of thuis spelen. Of klik hier om dit direct te bekijken.


HTV Clubavond

Al vele jaren kent HTV een actieve clubavond. Ervaren en minder ervaren spelers melden zich op de daarvoor gereserveerde banen. Door middel van racket trekken of gewoon met doordraaien wordt er gespeeld. De clubavond begint ongeveer 18.00 uur en gaat meestal door tot schemering of tot de maag roept. Voor wie wil gaat dan met de clubavond deelnemers gezamenlijk aan tafel. Top gezellig!


Senior Clubkampioenschappen

De senior clubkampioenschappen vinden plaats in de periode van 14 tot en met 26 juni 2010. Ingeschreven kan worden voor heren enkelspel, dames enkelspel, heren dubbelspel, dames dubbelspel en mix dubbelspel. Er mogen maximaal 3 verhinderdata worden opgegeven als de deelname aan meer dan één onderdeel is. Deelnemers mogen niet verhinderd zijn op de finaledag. Na de gespeelde finales vindt de prijsuitreiking plaats en zullen de clubkampioenschappen met een diner of BBQ worden afgesloten.


HTV WK Borrel Nederland - Kameroen

En dat tennissers naast hun ontmoeting rondom het gravel ook andere sporten willen delen, zal wederom deze avond blijken. Ook bij voorgaande WK’s en EK’s was het super gezellig om met elkaar naar de prestaties van het Nederlandse voetbal te kijken. Oranje boven alles! In het Paviljoen hangen twee grote schermen zodat iedereen de wedstrijden goed kan volgen. Toch kan het geen kwaad om iets eerder te komen om die betere plaats vast in te nemen.


Tot slot

Voor bespeelbaarheid van de banen kan altijd gebeld worden met het Paviljoen. Let ook op de activiteiten van de jeugd. Tijdens de jeugdclubkampioenschappen bijvoorbeeld kan het zijn dat de wedstrijden uitlopen en dat daardoor de senioren niet direct op de banen terecht kunnen. De jeugd heeft meerder activiteiten waar de senioren in principe geen hinder van ondervinden, maar raadpleeg de jeugdwebsite om zeker te zijn dat de banen beschikbaar zijn.

Het HTV bestuur wenst u een bijzonder prettig en sportief tennisseizoen toe met hopelijk veel mooi weer en vele uurtjes op het prachtige terras.

 

 


 

 

Real Estatepartners

PIMS KEUKENS

Banner Insinger de Beaufort BNP Paribas Wealth Management
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon