Home  > Tennis  > Junioren

print deze paginaJunioren HTV


EVENEMENTEN JEUGD

Jongens HTV1 woensdagmiddag kampioen!

Een geweldige prestatie van ons jongste jongensteam! Natuurlijk reden voor feest, medailles en kampioenschampagne! 

Lees verder...


Paaseitjestoernooi HTV-jeugd 2010 was wederom een succes!

Wat waren de weergoden ons goed gezind; er waaide een koude straffe wind, maar de zon was ruimschoots aanwezig. Van 9.30 tot 15.00 uur gingen weer 60 jeugdleden van onze vereniging de baan op om de eerste wedstrijd van dit seizoen te beginnen. Lees verder...

Tennislessen

Ook dit jaar zullen de tennislessen gegeven worden door Tennisschool Jan de Rook. Inschrijving via internet: www.tennisschooljanderook.nl. Let op: juniortraining bij de tennisschool is alleen mogelijk als je lid bent van HTV. (introductielidmaatschap HTV voor jeugd van 6 tot en met 13 jaar, als je nog geen lid bent van KONHCVV. € 55,- Inschrijfformulier downloaden op www.konhcvv.nl, vermeld duidelijk:introductielidmaatschap+handtekening+pasfoto in brievenbus bij KonHCVV. Introductielidmaatschap gaat automatisch over in gewoon lidmaatschap 2011, indien voor 1 november 2010 niet wordt opgezegd!).

De organisatie en groepsindeling van de lessen is in handen van Tennisschool Jan de Rook. De indeling van de tennislessen kunt u als ouders deels zelf bepalen, door 6/8 kinderen voor een bepaalde dag en tijdstip bij de tennisschool op te geven. De lessen gaan (bijna) altijd door. Bij regen vindt de les in de tennishal plaats.

Van competitiespelers wordt verwacht dat ze voorjaarstennislessen volgen bij de tennisschool, bij voorkeur met je eigen team. Mocht uw kind niet in staat zijn aan deze lessen deel te nemen, dan willen we dat graag horen. Middelbare scholieren bij Carine Nabuurs: 3262562. Basisscholieren bij Annemarike Rademaker: 3262001

Tennisclans

De clans zijn een extraatje voor de jongere (minder ervaren) HTV-ers. Ze zijn voor jongens en meisjes t/m groep 6 (eventueel ook voor beginners uit groep 7). Deze clans worden geleid door een aantal oudere jeugdleden die zelf op hoog niveau tennissen. Gedurende zes weken zullen zij de kinderen drie kwartier per week de beginselen van het tennis bijbrengen. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus snel inschrijven is geboden.

Start maandag 19 en eventueel dinsdag 20 april. Kosten: € 15,- (contant betalen bij eerste tennisclan). Opgeven: htv.jeugd@gmail.com o.v.v. naam, leeftijd en voorkeurmiddag.

Pinkstertoernooi voor Middelbare Scholieren

MAANDAG 24 MEI  vanaf 11.00 uur tot circa 15.00 uur met brunch!

Introducés van buiten HTV zijn welkom. Elk HTV-lid mag één introducé inschrijven.
Kosten voor het toernooi inclusief brunch = € 5,- p.p.
Inschrijven kan vóór zaterdag 22 mei via htv.jeugd@gmail.com of op de intekenlijst bij het clubhuis. Vermeld je naam en e-mailadres + evt. de naam van jouw introducé.

VOL = VOL  (max. 28 deelnemers)

Tot 24 mei en we rekenen op een lekker zonnetje!

De toernooiorganisatie,

Rianne, Auke, Job en Loni
(bereikbaar via htv.jeugd@gmail.com)

ZomerTenniskamp HTV

Ook dit jaar weer op HTV een Tenniskamp. Schrijf alvast in je agenda: maandag 9 t/m donderdag 12 augustus, voor HTV-leden van 8 tot en met 13 jaar. Georganiseerd en geleid door de trainers van de tennisschool. Meer informatie hierover ontvang je in mei en t.z.t. op de website.

Jeugdclubkampioenschappen

Van maandag 7 tot en met zondag 20 juni zijn de jeugdclubkampioenschappen, voor spelers vanaf 9 jaar. Competitiespelers zijn verplicht om mee te doen met de clubkampioenschappen. De finales worden zondag 20 juni gespeeld. Tevens worden zondag 20 juni de miniclubkampioenschappen voor deelnemers tot en met 8 jaar gespeeld. T.z.t. ontvang je een inschrijfformulier.

HTV-Jeugdcommissie

De jeugdcommissie zal er weer alles aan doen om het komende tennisseizoen voor ieder van jullie een succes te maken. Iedereen die de jeugdcommissie wil helpen met de organisatie van activiteiten is van harte welkom en kan zich aanmelden bij Carine Nabuurs, tel. 3262562.

Met sportieve groet, de HTV-jeugdcommissie: contact: htv.jeugd@gmail.com

 
Programma junioren HTV

19 april 2010
Start tennisclans
jeugd t/m groep 6

24 mei 2010
Pinkstertoernooi
Middelbare scholieren
Aanvang: 11.00 uur

7 juni t/m 20 juni 2010
Jeugd Clubkampioenschappen
20 juni finales + BBQ

20 juni 2010
Miniclubkampioenschappen
Klein veld
Aanvang: ? uur

9 augustus t/m 12 augustus
ZomerTennisKamp

 

Teams:

Woensdag HTV1 - 1e kl meisjes>>
Woensdag HTV1 - 1e kl mixed>>
Woensdag HTV1 - Hfdkl>>
Woens HTV1 - open kl meisjes>>
Woensdag HTV1 - Open kl.>>
Woensdag HTV2 - Hfdkl>>
Woensdag HTV3 - 1e kl.>>
Zondag HTV mixed 1 - 3e kl>>
Zondag HTV mixed 2 - 3e kl>>
Zondag HTV1 - 1e klasse>>
Zondag HTV2 - 3e klasse>>
Zondag HTV3 - 3e klasse>>
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon