Home


20-10-2009 Ballensponsors seizoen 2009 - 2010 lees meer >>
02-05-2010 Tien vragen aan... lees meer >>
06-05-2010 HVV TV AFLEVERING 15 lees meer >>
03-05-2010 Afscheid van Kees Mol en Erik van Galen lees meer >>
11-05-2010 Koffieochtend lees meer >>
19-05-2010 HVV F5 toch kampioen! lees meer >>
20-05-2010 HVV E1 wint met 5-4 lees meer >>
20-05-2010 HVV D1 wint bij ADO Den Haag lees meer >>

print deze pagina02 mei 2010

Tien vragen aan...

Tien vragen aan...
Vlak voor de belangrijke wedstrijd van HVV 1 tegen Nieuwenhoorn spraken wij met Morad Azerki (30) voor de derde editie van tien vragen aan… van dit seizoen. Morad is dit seizoen één van de versterkingen in de selectie van HVV. In het verleden heeft hij gespeeld bij K.R.S.V Vredenburch, Lens en Laakkwartier.  Hij is samen met zijn vriendin Jess woonachtig in Den Haag en heeft tijdens dit seizoen zijn studie communicatie afgerond. Hier zijn de tien vragen aan…Morad Azerki.
 
1
Morad, allereerst hartelijk welkom op de club. Hoe bevalt het je tot dusver op de Koninklijke?
Ja, heel erg goed. Ik heb het prima naar mijn zin. Ik ben door iedereen goed ontvangen en voelde me daarom gelijk thuis.
 
2
Vanwaar je keuze voor HVV?
In eerste instantie door de huidige trainer Kees Mol. Na ,door omstandigheden, een tijdje niet gevoetbald te hebben, begon ik er toch weer zin in te krijgen en besloot daarom Kees te benaderen. Tijdens mijn studietijd heb ik namelijk onder hem gevoetbald voor het Haagse Hogeschool team en dat beviel mij erg goed. Daarnaast heb ik mij natuurlijk verdiept in de geschiedenis van HVV en deze sprak mij erg aan. Na een aantal keer te hebben meegetraind, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt om hier te komen spelen.
 
3
Wat maakt de club HVV in jouw ogen bijzonder?
Allereerst de glansrijke historie en de mooie tradities van de club. Een voorbeeld hiervan is de beroemde bowlingcup waarin het 1ste en 2de team tegen elkaar strijden om de beker. Daarnaast vind ik het erg bijzonder dat een aantal spelers, die buiten Den Haag wonen, drie keer in de week heen en weer reizen, van Amsterdam naar Den Haag, om voor hun club te kunnen spelen. Tot slot heeft HVV een zeer mooi complex, hangt er een goede sfeer en is het altijd gezellig. Deze punten bij elkaar opgeteld maakt HVV in mijn ogen bijzonder.   
 
morad azerki4
Op welke positie kom je het beste tot je recht en waar blijkt dat uit?
Centraal op het middenveld. Één van mijn sterke punten is mijn loopvermogen en op deze positie komt dit zowel aanvallend als verdedigend goed van pas.
 
5
HVV 1 maakt als promovendus een zwaar seizoen mee in de eerste klasse, hoe schat je de kansen op een goede afloop?
Het seizoen is inmiddels bijna tot zijn einde en helaas staan we met het eerste op de één na laatste plek. Het is daarom van cruciaal belang dat we vandaag winnen van Nieuwenhoorn en dat onze concurrent T.O.G.B. verliest. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het van groot belang dat we in de nacompetie alles geven om een plek in de 1ste klasse te behouden. Een voorwaarde hiervoor is, dat iedereen in de selectie fit moet zijn en dat iedereen erin gelooft. Ik ben er heilig van overtuigd dat het ons dan gaat lukken.
 
 
6
Je hebt de ambitie uitgesproken in de toekomst (jeugd)trainer te willen worden, wat spreekt je hier in aan?
De jeugd is de toekomst en het lijkt mij erg leuk om als trainer een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jonge spelers. Daarnaast is het een uitdaging om ze te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.
 
7
Wie vind jij de beste speler uit de HVV selectie en waarom?
Ik vind dat je spelers tekort doet door er maar ééntje op te noemen. Ik ben namelijk van mening dat elke speler individueel kwaliteiten met zich meeneemt en dat vormt samen een goed geölied team. Maar als ik toch iemand moet opnoemen, dan vind ik Derrick Mekking dit seizoen goed voetballen en een aantal belangrijke doelpunten voor ons team heeft gescoord.  

Morad Azerki
Bijnaam: Mo
Geboortedatum: 07-10-79
Relatie: Samenwonend met Jess
Favoriete club NL (los van HVV): Ajax
Favoriete club buitenland: Barcelona en Arsenal
Lekkerste eten: Indisch en Surinaams
Favoriete film: The Usual Suspects
 Favoriete acteur/actrice: Denzel Washington
Favoriete tv programma: De wereld draait door & 24
Favoriete voetballer: Thierry Henry
Favoriete vakantieland: Brazilië
Favoriete tijdschrift/krant: VI
Favoriete vrouw: Mijn moeder en mijn vriendin.
Favoriete boek: Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!! 

8
Wie is de beste trainer die je ooit hebt gehad en wat heb je van hem geleerd?
Ik heb tijdens mijn voetbalcarriere al een aantal trainers gehad. Van elke trainer heb ik wel wat geleerd, maar tot nu toe vind ik Kees Mol de beste trainer die ik gehad heb. Ik vind het leuk dat ik nu een trainer heb die vroeger zelf een aanvaller is geweest en op hoog niveau gevoetbald heeft. Daarnaast is hij een echte gentleman. Wat ik onder andere van hem geleerd heb, is dat ik mijn balhandelingssnelheid moet verhogen.
 
9
Welke tip wil je meegeven aan onze jeugdspelers om de HVV selectie te bereiken?
Blijf altijd plezier houden in het spel, sta altijd open voor opbouwende feedback en geef altijd 100%, zowel tijdens de trainingen als bij wedstrijden.
 
10
Tot slot, met wie zou je een dag van leven willen ruilen en waarom?
Met mijn kat Jutje. Dan kan ik de hele dag in het zonnetje liggen luieren, ik krijg op tijd mijn eten en mag vervolgens op schoot om lekker geknuffeld te worden.

[nieuwsoverzicht]

HAAGS STUDIEPUNTVrolijk