Home  > Voetbal  > Senioren

print deze paginaSenioren HVV


HVV heeft 8 seniorenteams die op zondag competitiewedstrijden spelen. Er zijn 2 selectieteams, 3 lagere selectie-elftallen en 3 recreatieve teams. Deze teams zijn als volgt ingedeeld:
 
HVV 1    1e klasse B
HVV 2    reserve 2e klasse A
HVV 3    reserve 2e klasse C
HVV 4    reserve 3e klasse C
HVV 5    reserve 3e klasse E
HVV 6    reserve 4e klasse F
HVV 7    reserve 6e klasse F
HVV 8    reserve 8e klasse G

 
Technische staf selectie (HVV 1 +HVV 2): 
Kees Mol (hoofdtrainer), Hans Bal (coach HVV 2), Frank Bijloos (teammanager), Aad Buitendijk (keeperstrainer + leider HVV 2), Arnout van Lawick (leider HVV 1), Loek van Noord (fysiotherapeut), Ewald Agaton (verzorger), Eric Scheepe (leider HVV 2).
 
Trainersstaf HVV 3, 4 en 5
Hans Willinge, Frank Bijloos, Dick Maalsen, Fred Staal en Stefan Alberts. Training elke donderdag van 19.30 –21.00.
 
Coördinator trainingen overige senioren (HVV 6, 7)
Evert Jelgerhuis Swildens (06-53150157) 
 
Kledingvoorschriften / Winkel
Iedere speler speelt in het officiële HVV-tenue, geel-zwart gestreept shirt, effen korte zwarte broek (zonder strepen), gele HVV kousen met zwarte boord. Het dragen van scheen­dekkers is verplicht, tijdens wedstrijden en training. Keepers van HVV dragen altijd een afwijkend shirt t.o.v. de eigen kleuren en de tegenstander. Lange broeken zijn tijdens de wedstrijd m.u.v. de keeper niet toegestaan; geen korte broek betekent niet spelen of verplicht keepen. Er worden altijd voetbalschoenen gedragen. Dit tenue, m.u.v. voetbalschoenen, is verkrijgbaar in de HVV-winkel. Deze is iedere zaterdag geopend van 16.30 tot 17.30 uur in het clubhuis of op afspraak. Ook accessoires, zoals trainingspakken en voetbaltassen zijn dan verkrijgbaar. Informatie bij Liesbeth Mekking, 070-3248443.
 
Afgelastingen
  
Discipline, gedrag en verantwoordelijkheden
Onze vereniging hecht veel belang aan waarden en normen. Elk HVV lid is een vertegenwoordiger van onze club. Wij eisen dan ook van onze leden het nakomen van de volgende gedragsregels.
Voor de spelers geldt het volgende:
·          Buiten de trainingen en wedstrijden mag er niet vrij gevoetbald worden op het hoofdveld, noch op de kunstgrasvelden.
·          Er is een verbod op het gebruik van eigen ingekochte (alcoholische) drank en blowen (gebruik van enige soort drugs) op de terreinen van onze vereniging. Overtreding van dit verbod betekent automatisch een schorsing met ontzegging van de toegang tot het terrein en een brief naar de betreffende ouders. Bij een tweede overtreding kan het lid voorgedragen worden voor royement als lid van de vereniging.
 
T.a.v. Trainingen:
·         Alleen doordeweeks is het toegestaan fietsen te stallen in de directe nabijheid van de kleedkamers (niet tegen de gevel !).
·         Loop nooit over het eerste veld, gebruik de paden.
·         Laat nooit waardevolle zaken in de kleedkamer achter, maar geef ze voor de training af aan de trainer.
·         Terrein en de kleedkamers schoonhouden!
 
T.a.v. Wedstrijden:
·         Op de website staat de aanvangstijd van de wedstrijd vermeld. Zorg dat je op tijd bent.
·         Zorg dat je een ambassadeur van de club bent en gedraag je correct en sportief tegenover de tegen­standers en de scheidsrechter. Geef je tegenstander een hand na een gemaakte overtreding of help hem over­eind; ga nooit in discussie met de scheidsrechter, ook al neemt hij, in jouw ogen, beslissingen in het nadeel van HVV.
·         Boetes i.v.m. gele of rode kaarten moeten altijd door de betrokken speler worden vol­daan. Hij krijgt daarvoor een rekening van de Financië­le Administratie.
·         Discriminerend of anderszins onbehoorlijk ge­drag, in woord of gebaar, binnen of buiten het veld, wordt niet getolereerd en leidt tot maat­regelen. De speler wordt door de leider/aanvoerder onmiddellijk uit het veld gehaald en duidelijk gemaakt dat dit niet wordt toegestaan. Lever geen commentaar op de scheidsrechter of de tegenstander.
·         Terrein en de kleedkamers schoonhouden!
  
Bewaking kunstgrasregels
Wij hebben met alle leden een fantastisch kunstgrasveld laten aanleggen en willen daarvan tot in de lengte van dagen genieten. Als leider, speler en ook ouder hebben wij allen de verantwoordelijkheid om toe te zien op naleving van de kunstgrasregels. Belangrijk is voor aanvang de tegenstander goed te ontvangen en de regels duidelijk te maken, met het vriendelijke verzoek zich hieraan te houden. De 11 kunstgrasregels waarvan de eerste de belangrijkste is:
1.            Geen toeschouwers op het veld (ook niet tussen de velden)!
2.            Betreed het veld alleen met schone schoenen.
3.            Betreed het veld alleen via de toegangshekken; doe het hek steeds achter je dicht.
4.            Geen stalen noppen.
5.            Niet expres tegen de boarding schieten.
6.            Niet roken op het veld.
7.            Geen kauwgom op het veld.
8.            Geen glaswerk op het veld.
9.            Geen stoelen op het veld.
10.          Na gebruik oefen- en jeugddoelen terugzetten op de opstelplaatsen.
11.          Na de training of wedstrijd de kleding goed uitschudden (korrels zijn schadelijk voor de
                wasmachine!
 20 juni 2010
Koffieochtend oud HCC 1 & HVV 1Teams:

HVV 1>>
HVV 2>>
HVV 3>>
HVV 4>>
HVV 5>>
HVV 6>>
HVV 7>>
HVV 8>>
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon