HVV 4

Welkom op de pagina van HVV 4
Kwantiteit en kwaliteit verenigd in één XI-tal.
HVV4 is een ideale mix van jong (schoolgaand) en stokoud (Huize Avondrood) en is dit nieuwe seizoen gepromoveerd naar de reserve 3e klasse en gaat voor het linkerrijtje. Of ze dit gaat lukken kunt u op deze site volgen.
Naast de digitale snelweg kunt u ons ook op de voetbalvelden vinden. Bij thuiswedstrijden is ons adres: van Hogenhoucklaan 37 . Wij spelen thuis om 11.30 uur. Onze competitie loopt van september t/m mei. Wij begroeten u van harte op onze interactieve website. Geniet u van uw favorieten en laat gerust een mening achter in ons gastenboek.
Met een voorhoede om van te watertanden; namen als Zico de Voogd, Guti Bouwland, Maarten Tres, Dave "farewell"Penneywaffel en een niet misstaand middenveld bestaande uit Gunther Netze, Kampie, Nappie, Bulletje, Arvidladze, Krespo en een nagenoeg onpasseerbare achterhoede met Zlatan, de Nestor, Pijppie, Dunga, Ivo, Snoeck, Steve, Mau Bonano en doelwachters Allaard en Keepie om u maar enkele van uw favorieten te noemen, is bovenstaande doelstelling een garantie.
Wij begroeten u van harte op onze interactieve website www.hvv3.com. Geniet u van uw favorieten, te vinden onder spelers, en laat gerust een mening achter in ons gastenboek.
Wanneer een elftal tekst of foto`s heeft, mail deze dan naar webredactie@konhcvv.nl  
HVV trainingsschema
Afgelastingen


Home  > Voetbal  > Senioren


20 juni 2010
Koffieochtend oud HCC 1 & HVV 1Teams:

HVV 1>>
HVV 2>>
HVV 3>>
HVV 4>>
HVV 5>>
HVV 6>>
HVV 7>>
HVV 8>>
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon