Home  > ZMC  > Evenementen / toernooien

print deze paginaZMC evenementen / toernooien


QUICK 4X4 TOERNOOI ZATERDAG 21 NOVEMBER 2009

Zaterdag 21 november zal de inmiddels traditionele uitwisseling tussen de 5- en 6-jarigen van HVV en Quick plaatsvinden.

Opzet toernooi                                                                                                                                                                                                                                                                                        De jongste ZMC-jeugd van HVV neemt het op tegen de Benjamins (geboren in 2003) respectievelijk de Benjamini’s (geboren in 2004) van Quick. Er wordt gespeeld met viertallen op kwart-velden (kunstgras), met kleine goals en zonder keeper. Naar verwachting spelen alle teams vier wedstrijden, duur van de wedstrijden is ca. 20 minuten. Alle deelnemers ontvangen na afloop een vaantje als aandenken.

Tijden                                                                                                                                                                                                                                                                                                     De aanvang van het toernooi is om 08.45 uur, de prijsuitreiking rond 10.30 uur.

We verzamelen om 08.15 uur op Quick, in/nabij het Clubhuis, gelegen op de hoek van de Sportlaan en de Savornin Lohmanlaan te Den Haag. Kijk voor de locatie en route op de contactpagina van de Quick-website: http://algemeen.quick.nl/. Ik verzoek iedereen op tijd op Quick te zijn: net als op HVV zal het toernooi een collectieve warming-up kennen, en we willen graag op tijd beginnen met complete teams!

Teams                                                                                                                                                                                                                                                    Klik hier voor de indeling van de 9 HVV-teams: 6 teams uit het geboortejaar 2003 en 3 teams uit 2003. De coaches zijn de vaders (of moeders) van de vetgedrukte spelersnamen.

Kleding/schoeisel                                                                                                                                                                                                                                                                                    Alle teams van HVV spelen in het officiële HVV-tenue: geel/zwarte kousen/shirt en zwart broekje. We spelen op kunstgras, dus voetbalschoenen of kunstgrasschoenen aan. Vergeet ook niet de scheendekkers! Hoewel de verwachtingen goed zijn, geef de jongens ook een goede warme trui/jas/trainingspak mee, met name voor de momenten dat ze níet spelen en langs de kant wachten.

Organisatie                                                                                                                                                                                                                                                                                               De organisatie is in handen van Quick. De ZMC Commissie is evenwel met meerdere leden (herkenbaar) aanwezig en beschikbaar voor vragen, calamiteiten e.d. Noteer, voor noodgevallen, in ieder geval de mobiele nummers van Mark Hammer (06-46070981) en/of van Bas Tjiptawardana (06-43076698). Bel ons ajb in geval van vertraging, ziekte, calamiteiten en/of andere last-minute afzegging.
20 juni 2010
Koffieochtend oud HCC 1 & HVV 1
Banner Stills

Meevers Sport

Marianne Lips Residential Housing
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon