Home  > ZMC  > ZMC 1e seizoenshelft

print deze paginaDe hoogtepunten van de 1e seizoenshelft ZMC


ZMC Finaleronde Najaar 2009
Op 13 december 2009 werd onder schitterende weersomstandigheden (temperatuur rond het vriespunt en een strakblauwe hemel) op de Diepput gestreden om de felbegeerde beker voor de ZMC Winterkampioen 2009.
 
In de WK Poule bleek het een zeer spannende finale te worden tussen Argentinië en Japan. In een eerdere ontmoeting won Argentinië nog afgetekend met 6-1, maar het liep deze keer anders. Japan bood slim en goed tegenspel aan de ploeg die tot aan de finale slechts één keer had verloren. Argentinië kwam nog wel op voorsprong, maar redde het uiteindelijk niet. Pas vlak voor het eindsignaal van de soepel leidende HVV-voorzitter Hans Willinge wist Japan de zege veilig te stellen en mag zich ZMC Winterkampioen WK Poule 2009 noemen. Proficiat!
 
Ook in de Eredivisie werd het een spannende finale tussen Feijenoord en Vitesse. In een eerdere ontmoeting won Feijenoord nog vrij simpel met 3-0, maar zo gemakkelijk ging het deze keer niet. Vitesse bood zeer goed tegenspel aan de ploeg die tot de finale alles had gewonnen. Pas in de slotfase wist Feijenoord de bevrijdende 1-0 te scoren en werd hiermee zonder puntverlies (!) ZMC Winterkampioen Eredivisie 2009. Proficiat!!  

 

Klik op de foto's voor de volledige foto-impressie van de ZMC finaleronde najaar 2009.
ZMC-Finales-13 december 2009
 
 
 
Sinterklaas
De 10e wedstrijdronde in de ZMC op 29 november 2009 stond in het teken van Sinterklaas. In een bomvol clubhuis zongen alle voetballertjes hun kelen schor en werden hiervoor beloond met pepernoten, snoepgoed en warme chocolademelk. Sinterklaas, veel dank voor uw komst wederom en hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten!   
 
Klik op de foto's voor de volledige foto-impressie van het bezoek van Sinterklaas.
ZMC-Sinterklaas20 juni 2010
Koffieochtend oud HCC 1 & HVV 1
NIJGH

Momentum Florum

www.bvl.nl
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon