Home  > ZMC  > ZMC Training

print deze paginaZMC training


Vanaf hun 6e verjaardag mogen de spelers uit de ZMC deelnemen aan de training op de woensdagmiddag (13.45 uur). De training wordt door verzorgd door Peter Entrop (verenigingsmanager, tevens Technisch Coördinator D/E/F jeugd)  en stagiaires van Mondriaan Sport en Beweging. Kijk voor de precieze tijden van de training op de pagina ‘trainingschema’ op de website van de vereniging,
 
Alle deelnemers wordt verzocht uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig zijn, i.v.m. de indeling van de groepen.
 
Iedere deelnemer aan de trainingen moet, voorafgaand aan de eerste maal dat hij aan een training meedoet, een rood trainingshirt aanvragen, en wel bij Lot Bello. Zij is op zondag tussen 09.15 uur en 11.00 uur op HVV.
 
Het trainingshirt is voorzien van een uniek en persoonlijk nummer en wordt door HVV ter beschikking gesteld. Het shirt dient over eventuele andere kleding zoals een trainingsjack gedragen te worden. Zonder trainingshirt kan niet worden deelgenomen aan de training. Bij verlies/beschadiging kan tegen betaling van € 15,- een nieuw trainingshirt worden verkregen.
 
Nota bene: als u uw kind naar HVV brengt, controleer dan of de training inderdaad doorgaat. Zet uw kind dus niet af op het trottoir, maar loop even mee - dit voorkomt vervelende situaties. Zorg ook dat uw kind tijdig wordt opgehaald dan wel, indien uw kind zelfstandig naar de training komt, ook zelf naar huis kan gaan.
 
Klik HIER voor een brief van de verenigingsmanager Peter Entrop, inzake trainingen en aanverwante zaken, d.d. 1 november 2008.
 
  
 
 
 
 
 
 
 20 juni 2010
Koffieochtend oud HCC 1 & HVV 1
HAAGS STUDIEPUNT

Punt van de Weerdt

masman bosman
AlgemeenCricketVoetbalTennisSquashSitemapContactColofon